fbpx

Registrujte se

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku

Izgubili ste lozinku? Unesite svoju adresu e-pošte. Dobit ćete vezu i stvorit ćete novu lozinku putem e-pošte.


You must login to ask question.

Pretplata na ORFIS portal

Pretplatite se na ORFIS on-line svjetnik

Pretplatom će te dobiti na raspolaganje mnoštvo informacija iz područja poreza, računovodstva i obračuna plaća, te članaka o izmjenama zakona i propisa iz oblasti poslovanja, kao i veliki broj primjera Ugovora iz poslovne oblasti.

Za vas smo pripremili i neslužbene prečišćene tekstove aktuelnih zakona i odgovore na pitanja, koja će vas zanimati i biti rješenje za vaš problem.

Po plaćanju pretplate će Vam biti na raspolaganju cjelokupan sadržaj.

Ako ste se pretplatili na ORFIS on-line savjetnik i želite se služiti svim, Vama dostupnim, informacijama, trebate se prijaviti svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Iskoristite povoljnu cijenu!

Kao dodatak nudimo bogati arhiv pitanja o odgovora iz područja računovodstva, poreza i obračuna plaća.

Brzina pretraživanja

Pri pretraživanju je brzina jako važan faktor – zato su on-line informacije najefikasniji način za rješavanje praktičnih problema.

Naša baza bodataka pretražuje samo stručne porezne i računovodstvene informacije bez reklama – to je efikasnije i brže, nego pri korištenju standardnih pretraživača npr. Google,…Pomoću korištenja pretraživača možete ubrzati pronalazak poreznih ili računovodstvenih odgovora.

Rješenja za svaki problem

Naša porezna i računovodstvena baza podataka omogućiće vam pronalazak odogovra na bilo koje probleme. Ako kroz naš sistem pretraživanja ne uspijete pronaći potreban odgovor, moguće je da na ORFIS on-line uputute vlastito pitanje, na koje će Vam odgovoriti stručna osoba, a odgovor ćete primiti e-mailom u roku 3 dana.

Ukoliko vam je potreban stručni savjet, pošaljite upit našem Savjetodavnom timu.

Servis je besplatan za sve pretplatnike na naš on-line savjetnik.

S ORFIS on-line dobivate sljedeće pogodnosti:

  • on-line pristup svakodnevno ažuriranoj bazi podataka
  • arhivu pitanja i odgovora  iz područja računovodstva, poreza i obračuna plaća 
  • mogućnost korištenja besplatnog servisa odgovora

Iskoristite povoljnu cijenu!

ORFIS on-line savjetnik sadrži mnoštvo aktualnih informacija iz područa računovodstva, poreza i obračuna plaća, primjere Ugovora, obrazaca, instrukcija koje će Vam služiti u praksi.

Naši članci o porezima, računovodstvu i obračunu plaća su aktualizirani i u skladu sa pozitivnim pravom, o čijoj aktualnosti brine tim naših stručnjaka iz prakse.

Related Posts