fbpx

Registrujte se

Prijavite se

Zaboravili ste lozinku

Izgubili ste lozinku? Unesite svoju adresu e-pošte. Dobit ćete vezu i stvorit ćete novu lozinku putem e-pošte.


You must login to ask question.

Izrada web portala orfis.ba

ORFIS je  on-line svjetnik  sa jedinstvenim  prečišćenim  tekstovima  zakona, pravilnika o primjeni zakona, baza članaka poreznih i računovodstvenih rješenja. Veliki broj stručnih tekstova  čini ga najvećom  on-line bazom u FBiH. Njegov sadržaj se svakodnevno aktualizira i zato više od polovice sadržaja ima garantovano najveću  aktualnost.

Rad s tom bazom podataka je lagan i ne razlikuje se od rada s drugim pretraživačima. Zadajte traženi pojam i jednostavno pronađite profesionalni odgovor ili mišljenje  i rješenje za Vaš problem.

Glavni cilj ORFIS-a je pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namjenjen široj poslovnoj javnosti.

On-line podrška  za računovođe koji trebaju tačne informacije o računovodstvu i porezima. Portal sadrži aktualne novosti iz računovodstva i poreza, te primjere i rješenja knjiženja konkretnih problema iz poslovanja.

Namijenjen je svim računovođama, šefovima računovodstava i finansija, računovodstvenim servisima i svim poreznim obaveznicima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz računovodstvo, finansijsko izvještavanje i porezne prijave, te osobama odgovornim za optimalizaciju poreznih rezultata i poduzetnicima koji donose odluke na temelju računovodstvenih podataka.

Related Posts